2017: het jaar van de verbinding

We kijken terug op een mooi jaar. In 2017 bestonden we 10 jaar. Dit hebben we uitgebreid gevierd, met ons eigen personeel, klanten en stakeholders. 

Verbinding
Voor het eerst hebben we een personeelsfeest georganiseerd waar collega’s van alle drie de vestigingen (Den Haag, Zwolle en Bonaire) bij konden zijn. We hebben op 1 juni een kijkje in onze keuken gegeven op de gebruikersmiddag, een prachtig magazine uitgegeven en afgelopen oktober het jaar afgesloten met het congres HR ontketent! Stuk voor stuk mooie evenementen, waarmee we verbinding hebben gelegd met elkaar, met onze klanten en met onze stakeholders.

P-Direkt 10 jaar

Met onze dienstverlening hebben we in 2017 een enorme stap gezet met de eerste uitrol van Mijn P-Direkt! De nieuwe look&feel van het P-Direktportaal liegt er niet om. We hebben veel positieve pers ontvangen op de ingeslagen weg. Wilden de meeste rijksambtenaren een aantal jaar geleden nog graag terug naar de tijd van vóór P-Direkt, anno 2017 wil iedereen eigenlijk alleen maar méér P-Direkt. Zolang het maar gebruiksvriendelijk is, natuurlijk. En daar werken we hard voor.

Op naar 2018
2018 belooft ook weer een mooi jaar te worden. Met persona’s voor managers, zodat we onze communicatie nog meer op maat kunnen afstemmen. Met de implementatie van de AVG, de verdere uitbreiding en professionalisering van onze dienstverlening en ons interne duurzaam inzetbaarheidsprogramma ’Wat beweegt jou?’. Meer hierover kunt u lezen in ons jaarplan 2018.

Ik beloof u, ook in 2018 houden we het gevoel van winnen vast!

Ik wens iedereen een voorspoedige jaarwisseling.

Edgar Heijmans,
directeur P-Direkt
 

Volg ons ook op LinkedIn!